trubaduren

Never underestimate the power of sleeping

Kategori: Ett och annat

Efter 4 dagars sömnbrist har jag nu sovit i 11,5 timmar. Skönt.

Idag ska jag till skolan och plugga, för nu är det bara kemiprovet imorgon kvar och efter det är jag klar med plugg för den här våren. Bror det går bra nu, som Hanif skulle säga. Konstig människa det där.

Utö

Kategori: Ett och annat

I helgen direkt efter nationella i matte åkte jag och trettio personer till ut till Utö. Nu är jag hemma igen, och allt jag vill göra är att sova. Godnatt!

 

(totalt onödigt inlägg för er som undrar)

Blow my whistle

Kategori: Musik

Okej, är det bara jag som irriterar mig på den här låten:

Den är ju HEMSK! Inte bara för att den handlar om avsugningar (vilket jag skulle kunna acceptera, Norlie och KKV gjorde ju samma grej och vilka låtar handlar inte om sex nuförtiden?) utan för att den är så idiotiskt övertydlig med det. Typ, hallå jag säger att jag ska lära dig att vissla men ni förstår väl att det inte är det jag menar? Hehehehehehehehe. Eh?

Färger på morgonen

Kategori: Ett och annat

Klockan är sen och här lyssnar jag på Kent som ska vara som bergen och som ska vara som vattnet och som ska vara som bergen som bara syns på natten. Men nu är det ju dag, rättare sagt morgon. Och jag har försovit mig (igen!!) och fastän jag borde vara ganska sur (och stressad) så är jag inte det för jag har bestämt mig för att strunta i dubbelblocket nu på morgonen coh räkna hemma istället. Ergo, jag är utvilad, jag har ätit en långsam frukost och räknat alldeles lagom mycket. Ute skiner solen, fåglarna kvittrar och och mitt hår formar sig precis som jag vill att det ska göra. Bra start på dagen, minst sagt.

 

Sommarsommarsommarsommarsommarsommarsommarsommarsommar...

Lalalalalalalalalalalalalala

Kategori: Ett och annat

Ah men tja, har spammat min blogg lite nu. Woopdidoo, har man inget att göra så skaffar man sig ju det.

 

Oj titta en katt!

It's hard look right at you baby

Kategori: Musik

Okej vem känner inte igen sig?

Sommarrrrrrrrrrr

Kategori: Ett och annat

Jag är så otroligt taggad på sommaren nu. Jag har nästan helt säkert ett jobb, jag ska till USA i en månad (kjadgshdfgksdjgldfhdslkjfhj!!!!!!!!) och solen kommer att skina och jag kommer att äta så mycket Piggelin att jag spricker och mitt hår kommer bli slitet och jag får gå barbent och jag får sola och bada och cykla och allt kommer att bli underbart!

 

Är så trött på skolan att jag nästan spyr, men det är bara två veckor kvar nu och sen är det i princip över. Hela tvåan avklarad, krasch pang bom. Sådär bara. Allt som är kvar är sista provet i kemi, och två i Naturkunskap (plus helgen på Utö) och nationella i matte D och säkert en till labb och lite fysikgrejer. Men annars är det klart.

 

kauwehkseöijrgdrtgjlsdrgkn,df.sdseioöoiiufgsteyyuikduzyfkoötyjödrtlkäu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linneas födelsedag

Kategori: Musik

Maskinen var sådär, jag tror nog det beror på den låga volymen och den redan smått berusade publiken som knuffades och skuffades sådär så att man nästan tröttnade lite på hela grejen. Men det var Linneas födelsedag så vi hade roligt i alla fall. Och sen drog vi till Sommar vilket slutade i smått kaos men det var okej för det var ju Linneas födelsedag. Och ja, de flesta av oss blev mer eller mindre (läs: mer) berusade, och en blev till och med utslängd, men det var okej för det var ju Linneas födelsedag. Det mesta var nog helt okej för det var ju trots allt Linneas födelsedag, man fyller ju bara 20 (läs: 18) en gång i livet.

 

Mycket bättre på skiva: