trubaduren

En glad midsommar

Kategori: Ett och annat

Woho, det är midsommar i år igen! Jag har jobbat fram till 15.30 och nu sitter jag hemma i väntan på Helena och Katarina som ska köra mig och Linnea (och sig själva) till Södertälje. Erik är i Voxbo (ja, han kom hem på grund av sin dödssjuke farfar, och ja, jag tog tillbaka honom efter att han sagt att att han inte skulle till Paris) och firar, tydligen har han klippt gräs också - duktig kille det där!

Den nya mannen i mitt liv

Kategori: Ett och annat

Jag sitter här och funderar över vad min cykel borde heta. Min nya fina fina cykel. 
 
Det är definitivt en han. Jag är helt säker på det. Han är svart, har en mjuk sittdyna och väloljade hjul. Han är helt underbar. Jag tror, att han kanske heter Kurt. Men jag är inte säker än. Herman har också en väldigt fin klang, men tyärr känner jag ju en Herman redan, det skulle kännas lite konstigt om jag döpte min cykel till det också. 

Sommarens första stapplande steg

Kategori: Ett och annat

Nu är studenten över och Det Sista Sommarlovet har tagit sin början. Den 11:e var helt underbar, jag skojar inte, heeeelt jävla underbar. Jag önskar att man kunde ta studenten lite oftare faktiskt. Fast jag antar det är det som är grejen, att man bara gör det en gång. Synd. Vi har i alla fall fullt av mat över från studentmottagningen, så om det är någon som är hungrig är det bara att komma över. Jag har en massa choklad också, hihi. 
 
Den 12:e var fylld av sol, nackont (headbanging, IGEN), träningsvärk och baksmälla. Men det var det ju värt.
 
Den 13:e, det vill säga idag, var regnig men trevlig. Jag spenderade större delen av dagen med att springa, gå i regnet och att prata i timmar med Johanna. Hon är fin hon.
 
 

Imorgon

Kategori: Ett och annat

Jordgubbar och champagneglas i plast är inhandlade, champagnen stod MoP för. Klänningen sedan länge inköpt, nu hänger den där i min garderob och väntar på mig. Skrona insmorda, ingådda och jättejättefina. Naglarna nymålade, och benen snart nyrakakade. Och jag då? Jag kan inte fatta det än så länge. Typiskt mig. 
 
Idag fick jag ett mail från JM där det stod att de valt att gå vidare med andra sökande. Jag grät nästan och gjorde ingenting på nästan en timme. Sen började jag kolla igenom Best Vines på Facebook för att muntra upp mig själv och sen gick det ledsna över. Då ringde telefonen, det var visst en rekryterare vid namn Emma som jobbade för JM. Det visade sig att JM Uppsala tackat nej till mig eftersom jag valt dem som fjärdehandsval, JM Stockholm hade jag valt som förstahandsval och det var å deras vägnar hon ringde. 
 
Så efter en väldigt trevlig och oförberedd telefonintervju tackade Emma för sig och sade att JM antagligen skulle kontakta mig inom de närmsta två veckorna för en riktig intervju. Så det ser ljust ut just nu. Jag är taggad inför studenten, men kanske mest inför framtiden - det kommer bli så jävla kul!

Städdag

Kategori: Ett och annat

Idag är Städdagen med stort S. Men innan vi kickar igång med den ska jag ta mig till Högdalen och SUso , Stockholms Ungdomsorkester. Vi får se hur det är, kasnke något att hålla med till hösten!

Jag är alldeles för intelligent för att kunna bli lycklig

Kategori: Ett och annat

Haha alltså åh vilken rolig pjäs vi såg idag. Den var lång, 3 timmar och 50 minuter (paus inräknad), men väl värt tiden. Som Löven I Vallombrosa heter den, och rekommenderas starkt!

Snart, snart, är det min tur

Kategori: Ett och annat

Oj vad dagarna springer förbi! I måndags hade jag mina sista lektioner och gick på bonfire hos Sara, i tisdags jobbade jag, i onsdags sprang jag, åt sista lunchen med tjejerna, målade flakan, gick på Cecilias studentmottagning där jag träffade Johan och Lisa (och till sist även Cecilia), gick på Alices studentmottagning där jag träffade Alice, Kajsa, Jonah, Johannes och Samuel, åkte in till stan och Sommar! med tjejerna (igen) för att till sist somna i en lägenhet på Kungsholmen tillsammans med Katarina. Idag har jag shoppat lite, åkt hem, klagat på min träningsvärk (jävla backarna på nya springrundan), och nu ska jag in till Dramaten för att möta en hop trevliga pojkar och gå på teater. Under tiden nojar mamma, den stackaren, inför studentmottagningen (MIN BARA MIN, GAAAH!!!!) och pappa springer omkring som vanligt. Woho, sommar är awesome och varmt och utan koll på veckodagar!

Almanackan

Kategori: Ett och annat

Nu har den börjat mögla. Jag hoppades så in i Norden att den skulle klara sig på något slags mirakulöst sätt, men det gjorde den inte. Snyft.

Almanackor alltså

Kategori: Ett och annat

Min almanacka alltså, nu får det vara nog. Efter juice-fiaskot i onsdags var såklart även den nerdränkt i juice, jag hoppades att det skulle gå över men nu har den faktiskt börja lukta illa. Suck, dags att investera i en ny alltså. Varför vill inga almanackor stanna hos mig!?