trubaduren

De första dagarna

Kategori: Ett och annat

Ojojoj, det har hänt sa mycket pa sa kort tid att det kommer bli svart att sammanfatta allt! Men jag ska försöka i alla fall.

Och nu kommer ett sadant där langt inlägg som ingen kommer att orka läsa, men whatever.

Okej, sa flygresan var jättelang. Jag tror att den tog ca 16,5 timme, plus allt köande när man kom fram.. (nu har jag bytt till min dator, så jag kan skriva åäö) Men det var helt  okej ändå, man kunde kolla på teve och grejer och jag fick se Paris från luften på natten med alla ljus överallt, det var jättefint. Jag tog en ganska misslyckad bild, men den är väl bättre än inget antar jag...



Resten av helgen var jag på någon internatskola med alla andra utbytesstudenter från YFU som skulle till Argentina. Det var lite som förberedelselägret all over again, men roligare.

På söndag kväll tog jag en buss tillsammans med Reilly och Chloé (två tjejer som också skulle till Corrientes) och vi åkte buss i tolv timmar. Jag vet att det låter som jättemycket, men det var faktiskt inte så mycket eftersom vi sov ganska mycket, även om jag var vaken och såg solen gå upp. Jag tror inte att jag verkligen sett solen gå upp förut. Jag har varit uppe och det har blivit ljust igen, men jag har aldrig verkligen sett solen gå upp över horisonten.



När vi kom fram hälsade vi på alla (massa pussar och kramar överallt) och sen efter att jag packat upp åkte Elsie och jag till ett födelsedagskalas hos hennes kollega. Det var bara vuxna och jag men det var verkligen jätteroligt. De var inte jättebra på engelska men jag förstod mycket på grund av deras kroppspråk och sånt. Vi åkte hem tidigt för att jag var så trött, och sen sov jag i 8 timmar. Jag vakande mitt i natten och jag och Elsie kokade lite pasta och te och sen sov jag i 6 timmar till.

Idag har jag varit och sett lite av stan, bland annat shoppinggatan. Den är inte så stor, men det ska nog funka tror jag. Efter det fick jag skjuts till Chloés hus och vi tittade på OC tillsammans med hennes syster. Efter tag kom hennes franskalärare som ville prata franska med Chloé (som är från Belgien) och vi gjorde pan au chocolat (inte säker på stavningen) som är något franskt och väldigt gott.

Det var roligt för hennes brors kompisar var där, men inte hennes bror. Jag antar att de kände systern också men det var väldigt argentinskt på något sätt.

Nu är jag hemma och sitter i min säng med mina små tygtofflor (har inte riktigt vant mig vid att ha på mig skorna inomhus än) och myser. Elsie är inte hemma än, men när hon kommer hem ska vi nog äta middag tror jag.

Jag tror att jag kan trivas här.

Kommentarer

  • linnea säger:

    åh det låter jättebra ju!! <3

    2010-08-18 | 09:35:46
    Bloggadress: http://linneascholin.blogg.se/
  • Amy säger:

    Härligt finaste! Jag saknar dig <3

    2010-08-19 | 23:20:37

Kommentera inlägget här: