trubaduren

Ett till

Kategori: Ett och annat

Haha (eller "Jaja" som de skriver här i Argentina) jag vet att jag redan skrivit ett inlägg men nu fick jag ett supersug att skriva ett till så here goes.

Från och med igår har jag varit här i Argentina i 3 månader och det är ju helt sjukt. De flesta sade att jag skulle vara flytande i spanska nu och det är jag väl, mer eller mindre. Det är fortfarande jobbbigt att prata på spanska och jag måste alltid tänka efter när jag pratar. Ibland när jag är upprörd eller verkligen vill berätta något är det svårare och jag gör fler fel. Spanskalektionerna som jag har här har hjälpt massa, och jag tror att det skulle gått mycket långsammare utan dem. Sen är det också bra för jag får träffa min YFU-kontakt minst två gånger i veckan eftersom det är hon som ger lektionerna, och jag kan alltid prata med henne om jag har några problem.

På tisdag har vi konsert med skolan igen, vi har haft det 4 gånger sedan jag kom hit. Elsie berättade för mig att de sänder konserten live på internet så om någon i Sverige har lust att lyssna kan man göra det. Jag ska ta reda på hemsidan och lägga ut den här, så kan man lyssna om man vill.

Jag gillar min skola, fast vi har ett alldeles för långt schema. Alla mina kompisar går bara förmiddagar medan jag går både för- och eftermiddagar. Det är lite pyrt, men jag vill inte byta nu eftersom jag trivs så bra i min klass och sånt.

Hmm, vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, ska nog gå och lägga mig. Chau!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: